Сувеніри з логотипом оптом>Каталог>Подорожі>Сумки>Сумки на плече> Сумка через плече Byron GRS із переробленого матеріалу, 2 л.

Сумка через плече Byron GRS із переробленого матеріалу, 2 л., колір чорний - 13005390

Код товару: 13005390
Майбутні поставки: 10025 од.
Мінімальний тираж: 50 од.
  • Ціна:
    250.69 грн.
    Ціна вказана без вартості нанесення
  • Кольори:
Мінімальний тираж: 50 од.
ПридбатиЗадати питання
Практична водовідштовхувальна сумка через плече з переробленого поліестеру GRS. Має відділення на блискавці з внутрішньою кишенею на рукаві, щоб безпечно зберігати ваші повсякденні гаджети, передню кишеню на блискавці для ключів і цінних аксесуарів, а також відкриту кишеню на задній панелі для швидкого зберігання та доступу. Завдяки регульованим високоякісним лямкам через плече сумка Byron є ідеальною сумкою для друку фірмової симовліки і повсякденного використання з мінімальним екологічним слідом. Без ПВХ.
Сумка через плече Byron GRS із переробленого матеріалу, 2 л., колір чорний - 13005390 з друком підібрати і замовити за доступною ціною в каталозі сувенірів з логотипом Full Motion з швидкою доставкою в усі міста України. Наберіть співробітнику і замовте зробимо доставку в Херсон, Бердянськ, Ужгород і інші регіони країни. Рулетки, Пледи для Пікніка, Флешки-Браслети або інший аналог приємних виробів від виробника, зручно вибрати і придбати з великого вибору продукції. Найкраща пропозиція, вибрати Сумка через плече Byron GRS із переробленого матеріалу, 2 л., колір чорний - 13005390 з нанесенням лого на сайті Full Motion або за номером Array