Сувеніри з логотипом оптом>Каталог>Подорожі>Парасольки>Парасольки складані> Автоматична парасолька з переробленого ПЕТ-пластику (21 дюйм)

Автоматична парасолька з переробленого ПЕТ-пластику (21 дюйм), колір сірий - 10914382

Код товару: 10914382
На складі в Європі: 7 од. Доставка 1-3 тижні.
Майбутні поставки: 2016 од.
Мінімальний тираж: 50 од.
  • Ціна:
    786.38 грн.
    Ціна вказана без вартості нанесення
  • Кольори:
Мінімальний тираж: 50 од.
ПридбатиЗадати питання
Парасолька, що автоматично відкривається і закривається з куполом з епонж поліестеру і переробленого ПЕТ-пластику. Міцний металевий стрижень, високоякісна рама зі спицями зі скловолокна, що забезпечує максимальну гнучкість у вітряну погоду. Поставляється з чохлом і може легко поміститися в сумку або на рюкзак для зручного носіння.
Автоматична парасолька з переробленого ПЕТ-пластику (21 дюйм), колір сірий - 10914382 з друком придбати за адекватною вартістю в кателоге корпоративних і брендованих сувенірів Full Motion зі зручною доставкою по Києву. Наберіть нашому продавцеві і оберіть зробимо доставку в Кривий Ріг, Вінниця, Суми та інші міста. Бірки для Багажу, USB розгалужувачі, Чохли для Ноутбуків та планшетів або інший аналог кращих виробів від виробника, зручно підібрати з величезного вибору виробів. Кращу пропозицію, замовити Автоматична парасолька з переробленого ПЕТ-пластику (21 дюйм), колір сірий - 10914382 з печаткою на сайті fullmotion.com.ua або за номером Array