Сувеніри з логотипом оптом>Каталог>Дім та спосіб життя>Кухонне приладдя>Фартухи> Фартух Andrea щільністю 240 г/м² з регульованою зав'язкою на шиї.

Фартух Andrea щільністю 240 г/м² з регульованою зав'язкою на шиї., колір червоний - 11333421

Код товару: 11333421
На складі в Європі: 3788 од. Доставка 1-3 тижні.
Мінімальний тираж: 50 од.
  • Ціна:
    490.27 грн.
    Ціна вказана без вартості нанесення
  • Кольори:
Мінімальний тираж: 50 од.
ПридбатиЗадати питання
Захистити гарний одяг під час приготування їжі легко завдяки фартуху Andrea. Фартух виготовлений із саржі щільністю 240 г/м² (65 % поліестер та 35 % бавовна), що робить його щільним та міцним, але при цьому м'яким та зручним при носінні. Дві передні кишені пропонують швидкий і простий спосіб зберігання кухонного приладдя. Фартух регулюється за допомогою пряжки на шиї та зав'язок на спині, що робить його універсальним для всіх розмірів. Декілька варіантів великого друку для найбільш помітної демонстрації логотипу.
Фартух Andrea щільністю 240 г/м² з регульованою зав'язкою на шиї., колір червоний - 11333421 з нанесенням лого придбати за вигідною вартістю в інтернет магазині корпоративних і брендованих сувенірів Full Motion зі своєчасною доставкою в усі регіони України. Зателефонуйте фахівцеві і підберіть організуємо доставку в Полтава, Чернігів, Хмельницький і інші регіони. Ручки Пластикові, Косметички, Стелсі і Серветки для Екрану або інший аналог доступних виробів від виробника, можна, можливо вибрати і придбати з обширного асортименту продукції. Спеціальна пропозиція, вибрати Фартух Andrea щільністю 240 г/м² з регульованою зав'язкою на шиї., колір червоний - 11333421 з логотипом на сайті fullmotion.com.ua або за номером Array