Сувеніри з логотипом оптом>Каталог>Офіс і бізнес>Ручки>Набори Ручок> Подарунковий комплект з кулькової ручки та ручки-ролера Apolys з бамбука.

Подарунковий комплект з кулькової ручки та ручки-ролера Apolys з бамбука., колір натуральний - 10783306

Код товару: 10783306
На складі в Європі: 727 од. Доставка 1-3 тижні.
Мінімальний тираж: 50 од.
  • Ціна:
    540.28 грн.
    Ціна вказана без вартості нанесення
  • Кольори:
Мінімальний тираж: 50 од.
ПридбатиЗадати питання
Подарунковий набір з кулькової ручки та ручки-ролера з бамбука. Бамбук є відновлюваним ресурсом та більш екологічним вибором для виробництва ручок. Інші компоненти комплекту ручок виготовлені з блискучої переробленої хромованої латуні. Переробка латуні допомагає знизити потребу у видобутку та переробці нової сировини, що дозволяє економити природні ресурси. Вибираючи набір ручок з бамбукового стовбура та переробленої латуні, ви підтримуєте екологічніші джерела та методи переробки. Поставляється в подарунковій коробці з крафт-паперу із жовтою шовковою стрічкою. Колір чорнила ручки: чорний. Розмір коробки: 16,8 x 7 x 2,7 см.
Подарунковий комплект з кулькової ручки та ручки-ролера Apolys з бамбука., колір натуральний - 10783306 з нанесенням лого вибрати за доступною вартістю в онлайн магазині сувенірів з логотипом Full Motion зі зручною доставкою в будь-який куточок України. Зателефонуйте фахівцеві і оберіть зробимо поставку в Харків, Дніпродзержинськ, Бердянськ і інші регіони. Здоров'я та краса, Термоси, Візитниці або інший аналог якісних виробів від виробника, можна, можливо купити з крупного асортименту виробів. Спеціальна пропозиція, вибрати Подарунковий комплект з кулькової ручки та ручки-ролера Apolys з бамбука., колір натуральний - 10783306 з нанесенням лого на сайті fullmotion.com.ua або за номером Array