Сувеніри з логотипом оптом>Каталог>Подорожі>Сумки>Сумки на пояс і сумки-барсетки> Поясна сумка Byron GRS із переробленого матеріалу 1,5 л.

Поясна сумка Byron GRS із переробленого матеріалу 1,5 л., колір червоний - 13005421

Код товару: 13005421
На складі в Європі: 1741 од. Доставка 1-3 тижні.
Мінімальний тираж: 50 од.
  • Ціна:
    237.72 грн.
    Ціна вказана без вартості нанесення
  • Кольори:
Мінімальний тираж: 50 од.
ПридбатиЗадати питання
Модна водовідштовхувальна поясна сумка з переробленого поліестеру. Має основне відділення великого розміру з кишенею на блискавці всередині, щоб безпечно зберігати повсякденні гаджети та цінні речі. Завдяки регульованим високоякісним лямкам поясна сумка Byron є ідеальною сумкою для друку логотипу і використання в корпоративному мерчі. Без ПВХ.
Поясна сумка Byron GRS із переробленого матеріалу 1,5 л., колір червоний - 13005421 з логотипом підібрати і придбати за привабливою ціною в каталозі рекламно-сувенірної продукції Full Motion зі зручною доставкою по Києву і всій Україні. Напишіть експерту і оберіть доставимо в Одеса, Вінниця, Хмельницький та інші міста. Манікюрні Набори, Автомобільні Аксесуари, Вироби з бамбука або інший аналог оригінальних товарів від виробника, можна, можливо замовити з широкого асортименту виробів. Кращу пропозицію, замовити Поясна сумка Byron GRS із переробленого матеріалу 1,5 л., колір червоний - 13005421 з нанесенням лого на сайті Full Motion або за номером Array