Сувеніри з логотипом оптом>Каталог>Подорожі>Сумки>Сумки для покупок> Сумка-тоут Panama GRS із переробленого матеріалу на блискавці, 20 л.

Сумка-тоут Panama GRS із переробленого матеріалу на блискавці, 20 л., колір синій - 13005253

Код товару: 13005253
На складі в Європі: 3869 од. Доставка 1-3 тижні.
Мінімальний тираж: 50 од.
  • Ціна:
    265.81 грн.
    Ціна вказана без вартості нанесення
  • Кольори:
Мінімальний тираж: 50 од.
ПридбатиЗадати питання
Сумка-тоут на блискавці, виготовлена з водовідштовхувального RPET 600D, є ідеальною та екологічною багатоцільовою сумкою для походу на захід, на пляж, або для покупки продуктів. Він має основне відділення на блискавці та внутрішню кишеню на блискавці, досить великий, щоб вмістити телефон та інші цінні речі. Ручки завдовжки 34 см дозволяють легко носити сумку через плече. Витримує вагу до 10 кг. Без ПВХ. Надрукуємо логотип на сумку методом шовкодруку.
Сумка-тоут Panama GRS із переробленого матеріалу на блискавці, 20 л., колір синій - 13005253 з друком замовити за вигідною вартістю в інтернет магазині корпоративних і брендованих сувенірів Full Motion зі зручною доставкою в будь-який куточок Києва та України. Зателефонуйте нашому експерту і купуйте зробимо поставку в Кривий Ріг, Миколаїв, Херсон і інші регіони. Чашки, Тримачі для нотаток, Олівці або інший аналог якісних виробів від виробника, зручно купити з багатого вибору продукції. Приваблива пропозиція, вибрати Сумка-тоут Panama GRS із переробленого матеріалу на блискавці, 20 л., колір синій - 13005253 з нанесенням лого на сайті Full Motion або за номером Array