Сувеніри з логотипом оптом>Каталог>Подорожі>Парасольки>Парасольки складані> Парасолька, виготовлена з RPET (переробленого поліестеру)

Парасолька, виготовлена з RPET (переробленого поліестеру), колір чорний - UM1159S102

Код товару: UM1159S102
На складі в Європі: 9 од. Доставка 2-3 тижні.
Майбутні поставки: 11000 од.
Мінімальний тираж: 1 од.
  • Ціна:
    454.13 грн.
    Ціна вказана без вартості нанесення
  • Кольори:
Мінімальний тираж: 1 од.
ПридбатиЗадати питання
Парасолька, виготовлена з RPET (переробленого поліестеру) з тканиною епонжі 190T і оздоблена світловідбиваючими стрічками, є міцним і надійним варіантом захисту від дощу. Тканина Pongee 190T міцна і водовідштовхувальна, що забезпечує хороший захист від дощу. Світловідбиваючі стрічки додають елемент безпеки, оскільки вони відбивають світло та покращують видимість в умовах слабкого освітлення. Стрижні зі скловолокна з системою захисту від вітру забезпечують більший опір і гнучкість при поривах вітру, запобігаючи легкому пошкодженню парасольки. Крім того, парасолька має кнопку автоматичного відкривання для зручного використання та застібку на липучці для безпечного зберігання. Включає відповідний чохол для зберігання парасольки, коли вона не використовується, зберігаючи її захищеною та охайною. Будучи виготовленою з RPET, ця парасолька сприяє зменшенню відходів завдяки використанню перероблених матеріалів у своєму виробництві. Брендування парасольок виконаємо методом шовкодруку, або ДТФ друку.
Парасолька, виготовлена з RPET (переробленого поліестеру), колір чорний - UM1159S102 з нанесенням лого вибрати і придбати за вигідною вартістю в оглайн магазині корпоративних і брендованих сувенірів Full Motion зі зручною доставкою по Києву і всій Україні. Зателефонуйте нашому співробітнику і підберіть зробимо доставку в Харків, Тернопіль, Мелітополь та інші міста. Пікнік, Пляжні Рушники і Лежаки, Флешки з Металу і Пластика або інший аналог доступних товарів від виробника, зручно підібрати з обширного асортименту товарів. Спеціальна пропозиція, вибрати Парасолька, виготовлена з RPET (переробленого поліестеру), колір чорний - UM1159S102 з нанесенням лого на сайті fullmotion.com.ua або за номером Array