Сувеніри з логотипом оптом>Каталог>Подорожі>Парасольки>Парасольки складані> Парасолька, виготовлена з RPET (переробленого поліестеру)

Парасолька, виготовлена з RPET (переробленого поліестеру), колір чорний - UM1163S102

Код товару: UM1163S102
На складі в Європі: 2000 од. Доставка 2-3 тижні.
Мінімальний тираж: 1 од.
  • Ціна:
    542.00 грн.
    Ціна вказана без вартості нанесення
  • Кольори:
Мінімальний тираж: 1 од.
ПридбатиЗадати питання
Парасолька з RPET (переробленого поліестеру) з тканиною епонжі 190T і ручкою з натурального дерева є елегантним і надійним варіантом захисту від дощу. Тканина Pongee 190T міцна і водовідштовхувальна, забезпечуючи хороший захист від дощу. Натуральна дерев'яна ручка надає парасолі стильності та тепла, забезпечуючи природне та комфортне відчуття під час її утримання. Крім того, парасолька має кнопку автоматичного відкривання для зручного використання та застібку на липучці для безпечного зберігання. Включає відповідний чохол для зберігання парасольки, коли вона не використовується, зберігаючи її захищеною та охайною. Будучи виготовленою з RPET, ця парасолька сприяє зменшенню відходів завдяки використанню перероблених матеріалів у своєму виробництві. Брендування парасольок виконаємо методом шовкодруку, або ДТФ друку.
Парасолька, виготовлена з RPET (переробленого поліестеру), колір чорний - UM1163S102 з логотипом підібрати і придбати за нормальною ціною в кателоге корпоративних і брендованих сувенірів Full Motion з оперативною доставкою по Україні. Наберіть нашому менеджеру і підберіть доставимо в Херсон, Івано-Франківськ, Нікополь і інші регіони країни. Фартухи, Кишенькові Ножі, Настінний годинник або інший аналог доступних товарів від виробника, зручно підібрати і замовити з обширного асортименту товарів. Найкраща пропозиція, вибрати Парасолька, виготовлена з RPET (переробленого поліестеру), колір чорний - UM1163S102 з нанесенням лого на сайті fullmotion.com.ua або за номером Array